Volg ons

WIE ZIJN WE?

Aluneo is al sinds dag één gefocust op kwalitatieve producten die exact de hoge wensen van al onze klanten vervullen. Ons team van adviseurs biedt met veel passie precieze antwoorden op uw meestgestelde vragen en eisen.

Tegelijk creëert ons uitgebreid gamma de mogelijkheid om het aantal leveranciers van uw nieuwbouw- of renovatieproject te beperken tot een minimum. Door onze centrale ligging dichtbij de Ring van Brussel leveren wij snel en correct binnen heel België. Net zoals uzelf werken ook wij graag efficiënt!

Ontdek onze productcategorieën, vergelijk de verschillende toepassingen en contacteer ons vrijblijvend indien u vragen heeft!

WAT MAAKT ONS STERK?

Bij Aluneo staat de klant op nummer één. Wij geloven niet in loze woorden, maar zien liever echte resultaten. Om dit te volbrengen is er natuurlijk vertrouwen nodig. Vertrouwen in ons, maar ook vertrouwen in onze ervaring.

WAAROM ZIJN WE DE PERFECTE LEVERANCIER VOOR UW RAMEN?

Als klant zoekt u natuurlijk naar de meest kwaliteitsvolle producten voor uw woning, zonder er een fortuin voor te hoeven betalen. U hoeft niet verder te zoeken.

Innovatie staat steeds voorop en dat betekent dat wij koplopers zijn in de wereld van de raam- en deurfabrikanten. Met onze kennis en ervaring trachten wij steeds om voor u, de gewaardeerde klant, een comfortabele leefomgeving te creëren met producten die uitstekend presteren. Wij slagen enkel en alleen in ons werk als u slaagt in uw zoektocht naar ramen en deuren.

WAAROM BIEDEN WE DECEUNINCK AAN?

Onze klanten verdienen het allerbeste en daarom werken wij uitsluitend met de producten van Deceuninck. Door middel van hun jarenlange ervaring en geavanceerde technologieën weten ze steeds de klant te verbluffen.

Deceuninck hanteert een werkwijze waar wij bij Aluneo achter staan: oplossingen bieden aan onze klanten en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan de samenleving. We gebruiken milieuvriendelijke producten die uw woning op gebied van isolatie, veiligheid, luchtkwaliteit en akoestiek verhogen naar een heel ander niveau.

SPAAR TIJD UIT MET HET PLAATSEN VAN GLAS

Bij Aluneo proberen we steeds vooruit te gaan en steeds te groeien. We leren elke dag bij en geloven dat stilstaan gelijk staat aan achteruit gaan! Vooruit gaan betekent bij ons vooral automatisering en digitalisering. Via speciaal ontwikkelde software proberen we de productieprocessen te optimaliseren, wat op zijn beurt betekent dat de klant een beter aankoopproces ervaart. Zo kunnen wij efficiënt te werk gaan en blijft u tevreden.